Η νέα ενημέρωση για το Groudned είναι τώρα διαθέσιμη

Published on 28 November 2021 at 07:59

Η Obsidian είναι μια από τις πιο ενεργές ομάδες ανάπτυξης της Microsoft στην φαρέτρα της. Όχι μόνο έχουν το Grounded στην ανάπτυξη αλλά έχουμε Avowed και The Outer Worlds 2 όπως επίσης ενός έργου που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και το οποίο είναι ήδη playable μόνο στο εσωτερικό της εταιρίας. Επίσης ξέρουμε  ότι το στούντιο θέλει να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι το χρόνο για τα επόμενα επτά χρόνια. Μια πραγματική τρέλα.

Αλλά το στούντιο δεν σταματά να βελτιώνει το Grounded, την τελευταία του δημιουργία που συνεχίζει να προσθέτει νέο περιεχόμενο, όπως αυτό που προστέθηκε με την ενημερωμένη έκδοση Hot and Hazy.

Αλλά εκτός από αυτό η Obsidian επιδιώκει να συνεχίσει να τελειοποιήσει και να φέρει τον τίτλο σιγά σιγά για την τελική κυκλοφορία του. Ένα λανσάρισμα που, όπως σας λέμε σε αυτό το άρθρο, περιμένουμε για το 2022. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το στούντιο έχει ήδη κυκλοφορήσει την ενημερωμένη έκδοση 0.11.5, η οποία διορθώνει διάφορα bugs και errors και game crashes. Από την άλλη πλευρά, προσθέτει επίσης νέες επιλογές, όπως ότι τώρα οι παίκτες δεν θα διψούν πλέον όταν τρώνε σπασμωδικά στο παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.