Η Dimensional Ink θα αναπτύξει ένα MMORPG γύρω από το Σύμπαν της Marvel.

Published on 29 November 2021 at 10:42

Τα παιχνίδια της Marvel αφθονούν εδώ και μερικά χρόνια στις κονσόλες μας. Τα πρόσφατα Marvel's Avengers και Marvel's Guardians of the Galaxy  προσφέρουν μια αποκλειστικά σόλο εμπειρία. Οι τίτλοι που δημοσιεύονται από την Warner Bros. Interactive Entertainment σε συνεργασία με τη Lego ενθαρρύνουν το παιχνίδι σε αρκετούς, αλλά μόνο τοπικά. Ως εκ τούτου, ήταν φυσικό για το House of Ideas να αναζητήσει ένα στούντιο ικανό να παράγει ένα παιχνίδι επικεντρωμένο σε online πολλούς παίκτες.

Η Dimensional Ink θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη ενός νέου AAA franchise της Marvel. Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα MMORPG, ή ένα multiplayer online παιχνίδι.

Αυτή η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία. Το συγκεκριμένο στούντιο είναι πράγματι πίσω από το DC Universe Online. Αυτό το MMORPG που κυκλοφόρησε το 2015 εξακολουθεί να είναι ενεργό σήμερα, χάρη κυρίως στο περιεχόμενο και τις τακτικές ενημερώσεις που έρχονται σε αυτό. Ο προγραμματιστής θα ασχοληθεί τώρα με το έργο που έχει υπογράψει με τη Marvel. Ωστόσο δεν θα αφήσει την πρώτη του δημιουργία. Η αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της Dimensional Ink θέτει σαφώς τους δύο τίτλους σε ισότιμη βάση. Το στούντιο θα δουλεύει τόσο στο DC Universe Online όσο και σε ένα παιχνίδι από το αντίπαλο εκδότη κόμικς. Οι δύο εταιρείες σίγουρα δεν παίρνουν ποτέ τα μάτια τους ο ένας από τον άλλο ακόμη και μέσα από το τοπίο των βιντεοπαιχνιδιών.

Η ανάπτυξη του MMORPG τύπου από την Marvel λογικά θα ξεκινήσει πολύ σύντομα ή είναι ακόμη σε πολύ αρχικά στάδια. Ως εκ τούτου θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή μέχρι να μάθουμε τις πρώτες λεπτομέρειες και ακόμη περισσότερο να δούμε τις πρώτες εικόνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.