Σύμφωνα με διαρροές έτσι θα μοιάζει ο Albert Wesker στο Resident Evil 4 Remake

Published on 28 November 2021 at 23:19

Οι φήμες για την ανάπτυξη του Resident Evil 4 Remake γίνονται όλο και πιο πιστευτές υποδηλώνοντας ότι έρχεται και η επιβεβαίωση. Πριν από λίγες ημέρες σας είπαμε ότι η Nvidia είχε διαρρεύσει αρκετά έργα της Capcom συμπεριλαμβανομένου του Resident Evil 4 Remake, του Resident Evil Outbreak και του πολυαναμενόμενου Dragon's Dogma 2. Αν και η επίσημη επιβεβαίωση από την Capcom εξακολουθεί να "αγνοείται" η αλήθεια είναι ότι η ανάπτυξη του νέου remake το οποίο θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει παράλληλα με το Resident Evil Village είναι μια αυξανόμενη φήμη. Πριν από λίγους μήνες διέρρευσε ένα αποτυχημένο  concept art από την Ada Wong για το Resident Evil Village το οποίο για πολλούς θα μπορούσε να επαναχρησιμοποιηθεί στο Resident Evil 4 Remake. Σήμερα ήταν η σειρά του Albert Wesker.

"Όχι μόνο ο DC Douglas έσπασε την σιωπή σε μια ζωντανή ροή, παραδέχοντας ότι θα ήταν ο Albert Wesker στο Spearate Ways DLC του νέου Resident Evil 4 Remake, αλλά διέρρευσε επίσης ένα concept art που του έστειλε η Capcom " όπως είδαμε στο Twitter..

Αν και το όνομα του DC Douglas δεν σας ακούγεται γνωστό θα σας πούμε ότι είναι ο ηθοποιός που είχε δώσει φωνή στον Albert Wesker στους τελευταίους τίτλους του έπους στο οποίο εμφανίστηκε. Όπως μπορούμε να δούμε στο concept art  ο Albert Wesker θα έφτανε στο Resident Evil 4 Remake με μια αρκετά ενημερωμένη αισθητική, του οποίου το κοστούμι θυμίζει ακόμη και αυτό του ίδιου του Leon S. Kennedy στο Resident Evil 6. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.