Διέρρευσε το όνομα και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Bioshock 4 μαζί με άλλες ενδιαφέροντες λεπτομέρειες.

Published on 29 November 2021 at 20:34

Πριν από λίγους μήνες, η 2K Games επιβεβαίωσε ότι το Bioshock 4 αναπτύσσετε από την Cloud Chamber, ένα στούντιο που ιδρύθηκε από την ίδια την 2K Games ειδικά για να συνεχίσει την ανάπτυξη της σειράς. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών έχουν διαρρεύσει νέες λεπτομέρειες αυτής της τέταρτης δόσης του Bioshock αν και σήμερα μια νέα διαρροή αποκάλυψε το πιθανό όνομα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Bioshock 4, μεταξύ πολλών άλλων.

Ενώ, οι τελευταίες λεπτομέρειες που διέρρευσαν για το Bioshock 4 ήρθαν μέσω της διαρροής της Nvidia τώρα χάρη στον χρήστη του Twitter Oops Leaks, μια νέα διαρροή αποκάλυψε ποιο είναι το λογότυπο και το όνομα αλλά και την υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας μεταξύ άλλων σημαντικών λεπτομερειών που θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω.

  • Bioshock Isolation θα είναι το όνομα της τέταρτης δόσης αν και ο τίτλος μπορεί να αλλάξει.
  • Το νέο Bioshock θα τεθεί σε μια απομονωμένη δυστοπική πόλη όπως αναφέρετε στο όνομα του παιχνιδιού.
  • Θα χρησιμοποιεί τUnreal Engine 5.
  • Αναπτύχθηκε από βετεράνους της Irrational Games και άλλους ανθρώπους που εργάστηκαν στην ανάπτυξη παιχνιδιών όπως το Watch Dogs: Legion, Shadow of the Tomb Raider, Mafia 3 και Deus Ex: MD.
  • Η ανακοίνωση του Bioshock Isolation θα γίνει το 1ο τρίμηνο του 2022.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι οι διαφορετικές προσφορές εργασίας μας αποκάλυψαν επίσης πριν από λίγους μήνες ότι το επόμενο BioShock 4 θα μπορούσε να είναι open world πιο συγκεκριμένα τύπου sandbox το οποίο ανοίγει την πόρτα στην εξερεύνηση και σε έναν κόσμο με περισσότερες αφηγηματικές δυνατότητες επιβεβαιώνοντας έτσι και την κυκλοφορία του για το Xbox Series X|S.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.