Το Starfield παρουσιάζει το κύριο κομμάτι του soundtrack του.

Published on 30 November 2021 at 08:19

Λίγο λιγότερο από ένας χρόνος απομένει για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Starfield, της νέας παραγωγής της Bethesda που θα είναι αποκλειστική για κονσόλες Xbox και PC, και σιγά σιγά  αρχίζουμε  βλέπουμε concept art ή μερικών μικρών βίντεο που μας δείχνουν τον κόσμο του.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε σίγουρα να δούμε το παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο κατά τη διάρκεια της E3 2022, ή στην καλύτερη περίπτωση, κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards αλλά για όποιον δεν θέλει να κάνει εικασίες και χρειάζεται ήδη κάτι που το κάνει να εισέρχεται στο περιβάλλον σας φέρνω κάτι που σίγουρα θα σας χρυσώσει το χάπι.

Σήμερα ο επίσημος λογαριασμός του Starfield στο Twitter μοιράστηκε το κύριο κομμάτι του σάουντρακ του, που εκτελέστηκε από την περίφημη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. 

Κυριαρχούμενη από ανέμους και με πολύ όμορφες ρυθμίσεις χορδών, η μουσική Starfield καταφέρνει όχι μόνο να επιδείξει μια σαφή έμπνευση για μένα στο έργο του John Williams στο Star Wars, αλλά καταφέρνει επίσης να προσθέσει πάνω από αυτό, μια επική πινελιά που είναι απλά φανταστική.

Αν θέλετε να ακούσετε αυτή την ιδιοφυΐα μόνοι σας, μπορείτε να εισαγάγετε τόσο το Spotify όσο και το iTunes ακολουθώντας τους αντίστοιχους συνδέσμους τους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.