Η Bandai θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τίτλους που δεν έφυγαν ποτέ από την Ιαπωνία.

Published on 2 December 2021 at 01:09

Το Tales of Arise είναι η τελευταία δόση του διάσημου franchise της bandai Namco. Επιπλέον ο τίτλος λαμβάνει πολύ καλές κριτικές τόσο μεταξύ του εξειδικευμένου Τύπου όσο και μεταξύ του ευρέος κοινού, καθιστώντας  το σε επιτυχία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στο Bandai Namco σκέφτονται ήδη το επόμενο βήμα του franchise. Ένα βήμα που θα μπορούσε να σχετίζεται με μια νέα ανακατανομή και την άφιξη τίτλων που δεν άφησαν την Ιαπωνία στην Ευρώπη.

Για να γίνει αυτό, η εταιρεία διεξήγαγε μια έρευνα των παικτών στην οποία τους ρώτησε για τους τίτλους που θα ήθελαν να δουν να επανακυκλοφόρησαν και να κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στην πρώτη ερώτηση μπορούμε να βρούμε τίτλους όπως ιστορίες Tales of Phantasia, Abyss και το Xillia. Όλα αυτά τα παιχνίδια αγαπήθηκαν πολύ από το fandome του franchise και αυτό θα μπορούσε να επιστρέψει με τη μορφή remastering ή, ποιος ξέρει, remake. Φυσικά, η Bandai για να ρωτάει για ποιο παιχνίδι θα θέλαμε να δούμε μας κάνει να πιστεύουμε ότι αν υπάρχει κάποια ιδέα για δουλειά σε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια.

Από την πλευρά των τίτλων που θα θέλαμε να δούμε στην Ευρώπη να κυκλοφορούν για πρώτη φορά, η εταιρεία προτείνει τίτλους όπως το Tales of Rebirth, η το innocence, το ριμέικ του παιχνιδιού σε PS Vita που δεν έφυγε ποτέ από την Ιαπωνία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.