Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν ενδιαφέροντα νέα για το Cloud Gaming

Published on 30 November 2021 at 10:58

Αν και το παραβλέπουμε πολλές φορές το Cloud Gaming εξακολουθεί να είναι ένας πολύ σημαντικός κλάδος της  Microsoft. Οι Αμερικανοί δεν έχουν σταματήσει να το βελτιώνουν συνεχώς. Στην πραγματικότητα, το έχουμε ήδη να λειτουργεί σε Xbox One και Xbox Series, οπότε λογικά υπάρχει μόνο ένα ακόμη βήμα να κάνει.

Οι Αμερικανοί υποσχέθηκαν ότι στο τέλος του έτους θα φτάσει η τελική έκδοση οπότε είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι ένα από τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα μπορούσαν να γίνουν από τα γραφεία του Redmond.

Το γεγονός είναι ότι ο Jez Corden έχει κυκλοφορήσει ένα από αυτά τα μυστηριώδη tweets όπου αυτή την εβδομάδα θα έχουμε νέα για το Cloud Gaming. Αν και δεν περιγράφει λεπτομερώς τι θα μπορούσε να είναι πολλοί ήδη φτιάχνουν τις δικές τους υποψίες για το τι μας περιμένει.

Η πρώτη υπόθεση αναλύει την πρόθεση των λέξεων του Corden, έτσι θα μπορούσε να είναι η άφιξη νέων παιχνιδιών στην υπηρεσία. Αλλά δεδομένου ότι αυτά συνήθως ανακοινώνονται με την άφιξη νέων παιχνιδιών στο Game Pass και ότι το τελευταίο έχει συνήθως μεγαλύτερο αντίκτυπο, θα το απέκλεια.

Η δεύτερη υπόθεση και για την οποία προσωπικά θα ήθελα περισσότερο είναι η άφιξη του διάσημου Xbox Streaming Stick που η ίδια η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό. Αυτό και η άφιξη της επίσημης ειδικής εφαρμογής Cloud Gaming για Android TV.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.