Το Cyberpunk 2077 δεν θα έρθει ακόμα στο Xbox Game Pass !

Published on 30 November 2021 at 20:39

Πριν από λίγες ημέρες η φήμη ήρθε στο προσκήνιο σχετικά με την πιθανή ανακοίνωση του παιχνιδιού και λίγες ώρες αργότερα η CD Projekt Red βγήκε και διέψευσε την πιθανή κυκλοφορία του στην υπηρεσία. Η πραγματικότητα είναι ότι από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι έχουν ήδη υπάρξει αρκετές φορές που έχουν φημολογηθεί για την πιθανότητα άφιξης του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass, αλλά προς το παρόν από το πολωνικό στούντιο επιμένουν ότι είναι πολύ νωρίς για να συμβεί αυτό.

Ο Adam Kiciński, πρόεδρος της CD Projekt επέμεινε ότι το Cyberpunk 2077 δεν αναμένεται να φτάσει σε υπηρεσίες όπως το Xbox Game Pass στο Xbox ή το PlayStation Now στη Sony βραχυπρόθεσμα. Οι λόγοι είναι εκείνοι που συζητούνται στις ανώτερες γραμμές ότι είναι πολύ νωρίς και το παιχνίδι έχει ακόμα δρόμο να κάνει. Να θυμηθούμε ότι στις αρχές του 2022 θα έχουμε την αναμενόμενη ενημέρωση για κονσόλες νέας γενιάς και σύντομα τα Dlc που μπορούν να επεκτείνουν το βασικό παιχνίδι με περισσότερο περιεχόμενο.

Εξετάζουμε πάντα οποιαδήποτε επιχειρηματική ευκαιρία, αλλά αυτός ο τύπος μοντέλου συνδρομής είναι εντάξει σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κύκλου ζωής του προϊόντος, οπότε δεν είναι πολύ νωρίς. Το Witcher 3 υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό (και στις δύο υπηρεσίες), αλλά πρέπει να σταθμίσετε τα οφέλη και το κόστος κάθε φορά και στη συνέχεια πρέπει να το συγκρίνουμε με τις πωλήσεις, κάτι που βασίζεται σε δεδομένα. Είναι πολύ νωρίς για το Cyberpunk 2077.

Παρά όλα όσα έχουν συμβεί γύρω από το Cyberpunk 2077, φαίνεται προφανές ότι το παιχνίδι συνεχίζει να πωλείται  (κάπως καλά). Την Black Friday  μπορέσαμε να δούμε το παιχνίδι σε προσφορά μεταξύ των best sellers στο Steam, οπότε σίγουρα ελπίζουν να διατηρήσουν το 2022 αυτή τη δυναμική στις πωλήσεις και μετά από όλα αυτά ίσως να είναι καιρός να αξιολογήσουν την άφιξή του στις συνδρομητικές υπηρεσίες της Sony ή της Microsoft.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.