Το Dauntless αναβαθμίζεται για την νέα γενιά.

Published on 3 December 2021 at 22:41

Είχαμε ένα έτος 2021 γεμάτο καινοτομίες όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια και τις μεγάλες κυκλοφορίες που έχουν δει το φως κατά τη διάρκεια των μηνών, όντας το Halo Infinite αυτό που αναμένεται να είναι το τελικό αποκορύφωμα που θα ολοκληρωθεί πριν εισέλθουμε στις καινοτομίες που μας περιμένουν το 2022.

Όχι μόνο είχαμε νέα παιχνίδια, έχουμε επίσης πολλούς τίτλους που έχουν στην αγορά για κάποιο χρονικό διάστημα και συνεχίζουν να λαμβάνουν περιεχόμενο με την πάροδο των ετών, όπως το Dauntless ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αυτή τη στιγμή.

Αυτό το δωρεάν παιχνίδι κυκλοφόρησε σε pc και κονσόλες το 2019 και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκόμισε μια αρκετά ηχηρή επιτυχία, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει έναν τεράστιο αριθμό παικτών στον κόσμο του γεμάτο τέρατα.

Αλλά ο δρόμος για το Dauntless δεν έχει τελειώσει, επειδή πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε σε ένα νέο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε στο YouTube, ότι θα λάβει σε μερικές ημέρες την ενημέρωση για να προσαρμοστεί στη νέα γενιά κονσολών με βελτιωμένα γραφικά και να επιβεβαιώσει την απόδοση των 4K και 60 fps για xbox Series X και 1440p και 60 fps για το Xbox Series S.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.