Ένα νέο παιχνίδι προσγειώθηκε αιφνιδιαστικά στο Xbox Game Pass!

Published on 30 November 2021 at 14:03

Μιλώντας για το Xbox Game Pass σήμερα, μιλάει για την καλύτερη συνδρομητική υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιωνς που μπορούμε να βρούμε προς το παρόν διαθέσιμη. Η συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών τόσο για το Xbox όσο και για τους υπολογιστές μας σε μια πραγματικά ανταγωνιστική τιμή.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη, κάθε μήνα ο κατάλογος των τίτλων που είναι διαθέσιμοι στο Xbox Game Pass ποικίλλει, με τα παιχνίδια να φεύγουν την υπηρεσία και άλλα να εισέρχονται. Μόλις σήμερα, η συνδρομητική υπηρεσία Redmond πρόσθεσε δύο νέους τίτλους το Evil Genius 2: World Dominationκαι το Mind Scanners. αλλά δεν φτάνουν μόνοι τους καθώς ένα άλλο παιχνίδι προσγειώθηκε στην υπηρεσία αιφνιδιαστικά.

Εκτός από τους προαναφερθέντες τίτλους, το Xbox Game Pass μας έκανε μια ευχάριστη έκπληξη προσθέτοντας, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση το Generation Zero έναν τίτλο που επί του παρόντος όλοι οι συνδρομητές του Xbox Game Pass μπορούν να απολαύσουν τόσο στο Xbox όσο και στον υπολογιστή και στο cloud. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.