Το Champion Hill για το Call of Duty: Vanguard είναι απενεργοποιημένο για Xbox Series.

Published on 2 December 2021 at 20:22

Οι λάτρεις των multiplayer FPS είναι τυχεροί αυτό το Νοέμβριο και μέσα σε δύο εβδομάδες έχουν τόσες πολλές ποιοτικές επιλογές που είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουν ένα. Πρώτα ήρθε το Call of Duty: Vanguard, και στη συνέχεια το Battlefield 2042 και το Halo Infinite.

Όσον αφορά την τελευταία δόση του έπους του Call of Duty η αλήθεια είναι ότι δεν έχει την υποδοχή που αναμενόταν. Ωστόσο, φαίνεται ότι το παιχνίδι δεν είναι χωρίς τα προβλήματά του και η νέα λειτουργία Champion's Hill έχει απενεργοποιηθεί στο Xbox Series.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η λίστα των λειτουργιών παιχνιδιού που εισήγαγε η Sledgehammer στο παιχνίδι χθες περιλάμβανε το Champion's Hill, τόσο στις λειτουργίες δύο όσο και τριών παικτών. Φαίνεται ότι μόνο στις εκδόσεις του Xbox Series είναι όπου αυτή η λειτουργία προκάλεσε προβλήματα και ως εκ τούτου έπρεπε να εξαλειφθεί προσωρινά για να αποφευχθούν πιθανά crashes. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επιστρέψουμε στο Vanguard ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει το multiplayer του που είναι το Hill of the Champion.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.