Η Bethesda δημοσίευσε ένα βίντεο για το πώς προέκυψε η ιδέα για το Starfield.

Published on 30 November 2021 at 23:47

Έχει απομείνει λιγότερο από ένας χρόνος για το Starfield να γίνει πραγματικότητα και να έρθει στο Xbox και τον PC, όντας το πρώτο νέο franchise της Bethesda εδώ και περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια. Ένα ορόσημο στην ιστορία της θρυλικής αμερικανικής εταιρείας, η οποία αποτελεί πλέον μέρος τ Xbox Game Studios. Τόσο πολύ, που τώρα η Bethesda δημοσιεύει ένα βίντεο που ερευνά πώς προέκυψε η ιδέα του Starfield μέσα από ένα χώρο που έχουν καλέσει στο Starfield και που θα χρησιμεύσει για να γνωρίσετε τα μέσα και τα έξω ενός δύσκολου έργου ώστε να να φτάσει στο βαθμό του εμβληματικού The Elder Scrolls V: Skyrim  λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη ότι θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το φανταστικό RPG μόλις έντεκα χρόνια αργότερα.

"Ο game director Todd Howard, η studio director Angela Browder και ο artistic director Matt Carofano συζητάνε για τις φιλοδοξίες, τα πάθη και την ιστορία των Bethesda Game Studios που έχουν διαμορφώσει το στούντιο και την εμφάνισή του. Ρίξτε μια ματιά τους επόμενους μήνες για περισσότερα επεισόδια του Into the Starfield" αναφέρει η περιγραφή του παραπάνω βίντεο στο YouTube. Ένα βίντεο διάρκειας άνω των επτά λεπτών που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο από ένα βιντεοπαιχνίδι που φτάνει για να σηματοδοτήσει μια εποχή και για την οποία γνωρίζουμε ακόμα σχετικά λίγα οπότε οποιαδήποτε νέα λεπτομέρεια των δημιουργών του The Elder Scrolls and Fallout είναι ευπρόσδεκτη.

Θυμηθείτε ότι το Starfield θα φτάσει στις 11 Νοεμβρίου 2022, μόλις έντεκα χρόνια μετά το Skyrim, και όπως έχει μιλήσει ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer σε πολλές περιπτώσεις θα είναι αποκλειστικό για το Xbox και PC. Μην ξεχνάτε ότι το Starfield θα κυκλοφορήσει απευθείας μέσω του Xbox Game Pass, οπότε οι συνδρομητές της υπηρεσίας της Microsoft δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν επιπλέον κόστος για να απολαύσουν έναν τίτλο που υπόσχεται να μεταφέρει την εξερεύνηση του διαστήματος σε άλλο επίπεδο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.