Διέρρευσε μία πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το resident evil 4 remake

Published on 2 December 2021 at 06:24

Το Resident Evil 4 Remake θα μπορούσε να είναι μια πραγματικότητα που έφτασε μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. Χάρη σε μια διαρροή από τη Nvidia έγινε γνωστό ότι η Capcom θα μπορούσε να έχει έτοιμο τον τίτλο μέχρι το 2022. ένα χρόνο νωρίτερα από ό, τι είχε αρχικά είχαν υποθέσει. Ωστόσο, πρόσφατα σχόλια δείχνουν ότι τόσο το Resident Evil 4 Remake όσο και το Resident Evil Outbreak, το οποίο θα μπορούσε επίσης να είναι ένα remake του παιχνιδιού θα φτάσουν το επόμενο έτος. Αυτή τη φορά ήταν ο χρήστης του Twitter Evil VR που έχει υποδείξει την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας και των δύο δόσεων.

Όπως μπορούμε να δούμε, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Resident Evil 4 Remake θα είναι η 1η Νοεμβρίου 2022, ενώ το Outbreak θα φτάσει λίγους μήνες νωρίτερα, την 1η Μαρτίου 2022. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά, σε αυτή τη γενιά κατά την οποία η Capcom θα ξεκινήσει δύο μεγάλες δόσεις του έπους της το ίδιο έτος δεδομένου ότι μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα Resident Evil ετησίως. Είτε σαν αρχικό τίτλος είτε σαν reboot. Αλλά δεν θα ήταν τραβηγμένο για την Capcom να ακολουθήσει αυτή τη στρατηγική δεδομένου ότι το αρχικό Resident Evil Outbreak περιελάβανε online λειτουργία. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τις αρκετές προσπάθειες της Capcom να εισέλθει σε αυτό το είδος, μέσω του Resident Evil Resistance χωρίς να προχωρήσει περαιτέρω.

Αν και τα δύο παιχνίδια δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, η αλήθεια είναι ότι θα ήταν έκπληξη αν επιβεβαιωθούν επίσημα και ειδικά όταν πρόκειται για το Resident Evil Outbreak.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.