Θα μπορούσε το Wolfenstein III να είναι πιο κοντά απ' όσο νομίζουμε;

Published on 2 December 2021 at 16:38

Η MachineGames είναι ένα από τα στούντιο με την υψηλότερη βαθμολογία της Bethesda. Όχι μάταια γιατί είναι υπεύθυνοι για τη νέα και επιτυχημένη φάση του Wolfenstein. Επιπλέον, τώρα ασχολείται στην ανάπτυξη του νέου Indiana Jones, ενός έργου που βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει τις φήμες για το αν το στούντιο θα εργαστεί σε ένα άλλο δευτερεύον έργο, καθώς από τότε που ξεκίνησε το Youngblood το 2019 δεν έχουμε ακούσει κάτι από τον προγραμματιστή.

Το τελευταίο στοιχείο που έχουμε λάβει από το linkedin προφίλ ενός προγραμματιστή της MachineGames, ο οποίος δείχνει ότι εργάζεται ως Senior Designer σε ένα μη ανακοινωθέν παιχνίδι για περισσότερα από τρία χρόνια. Με τον όρο "μη ανακοινωθέν παιχνίδι" το Indiana Jones αποκλείεται αυτόματα γιατί είναι ήδη ευρέως γνωστό και επιπλέον η Bethesda έχει επιβεβαιώσει περισσότερες από μία φορά ότι βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Με όλα αυτά πιθανό αυτό το έργο θα πρέπει να έρθει νωρίτερα, ενδεχομένως το 2022-2023, αλλά για το οποίο δεν έχουμε άλλα στοιχεία. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα νέο IP ή για την αναμενόμενη συνέχεια του Wolfenstein. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Blazkowicz έχει ακόμα πολύ πόλεμο να δώσει και γνωρίζουμε ότι μια τρίτη δόση θα πραγματοποιηθεί αργά ή γρήγορα. Αυτό που είναι σαφές και κάθε μέρα περισσότερο είναι ότι η MachineGames εργάζεται σε δύο έργα ταυτόχρονα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.