Ένα Matrix αναγεννημένο στην Unreal Engine 5

Published on 3 December 2021 at 10:56

Η πρεμιέρα του Matrix Resurrections είναι προ των πυλών και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να περιγράψουμε την επιθυμία των θαυμαστών αυτού του franchise να απολαύσουν αυτή τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves. Για να μεγαλώσει η αναμονή για τους λάτρεις αυτού του σύμπαντος επιστημονικής φαντασίας επιβεβαιώθηκε ότι σύντομα θα δημοσιευθεί ένα demo εμπνευσμένο από την ταινία με το οποίο θα δοκιμαστούν όλες οι γραφικές λειτουργίες που προσφέρει το Unreal Engine 5.

Αυτή τη στιγμή τι θα δούμε κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής περιόδου είναι άγνωστα αλλά όπως μπορούμε να διαβάσουμε στο Reddit είναι πιθανό να συμπεριληφθούν μερικά από τα κατορθώματα που μπορέσαμε να δούμε τον Neo να εκτελεί κατά τη διάρκεια της αποστολής του να σώσει την ανθρωπότητα.

Προς το παρόν έχει συμμορφωθεί μόνο με την άφιξή του στο PS5, ωστόσο δεν αποκλείεται τους επόμενους μήνες οι χρήστες που παίζουν σε διαφορετική πλατφόρμα να έχουν πρόσβαση, καθώς στο τέλος αναμένεται ότι αυτό το νέο έργο που εκτελείται στην εν λόγω γραφική μηχανή θα είναι επιτυχές.

Φαίνεται ότι θα έχουμε ένα demo από την Unreal Engine βασισμένο στη νέα ταινία Matrix που στηρίζεται σε πληροφορίες που δημοσιεύονται στο backend του PSN. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτό ακόμα, αλλά προφανώς υπάρχει μόνο για το PS5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.