Παρά τις κριτικές το Battlefield 2042 πούλησε περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα στην πρεμιέρα του.

Published on 4 December 2021 at 00:49

Η Electronic Arts ενημέρωσε τον κόσμο για τις τεράστιες αλλαγές που θα υποστεί το Battlefield 2042, ξεκινώντας από τη δημιουργία ενός «Battlefield Universe» στο οποίο θα πλαισιωθούν νέοι τίτλοι και ένας τρόπος να δούμε το franchise πολύ πιο παγκόσμιο, ως μάρκα αντί να το περιορίζουμε σε έναν τίτλο κάθε δύο χρόνια. Επιπλέον, ο Vince Zampella θα είναι απολύτως υπεύθυνος για το Battlefield από εδώ και στο εξής.

Και αυτό μάλλον έδειξε μια απάντηση στην κριτική σχετικά με το Battlefield 2042, αλλά φαίνεται ότι στο επίπεδο των αριθμών απέχουμε πολύ από την πραγματικότητα, επειδή σύμφωνα με τονinsider  Tom Henderson, που μας ενημέρωσε για τις πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα του Battlefield 2042 και είναι εντυπωσιακές:

Ενώ είναι αλήθεια ότι πρέπει να σκεφτούμε ότι μιλάμε μόνο για την πρώτη εβδομάδα των πωλήσεων, αυτοί οι αριθμοί που δίνονται από τον Henderson δείχνουν τουλάχιστον ότι γενικά, οι άνθρωποι ανυπομονούσαν πραγματικά για αυτό το κεφάλαιο του τίτλου. Φυσικά, περισσότερα από 4 εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν μπορούν να θεωρηθούν επιτυχημένα για τις πρώτες ημέρες της πώλησης.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.