Νέα στοιχεία υπαινίσσονται ότι το Mass Effect Legendary Edition έρχεται στο Xbox Game Pass.

Published on 5 December 2021 at 10:38

Έχουμε ακούσει πρόσφατα φήμες ότι το Mass Effect Legendary Edition έρχεται στο Xbox Game Pass, και ενώ τα αρχικά στοιχεία ήταν λίγο πρόχειρα, αυτά τα νέα στοιχεία φαίνεται να είναι πολύ πιο συγκεκριμένα ότι είναι στο δρόμο σύντομα.

Ο χρήστης του Twitter Aggiornamenti Lumia, ο οποίος είναι γνωστός για το ξεψάχνισμα του Microsoft Store για ακυκλοφόρητες λεπτομέρειες, βρήκε μια φαινομενικά νέα έκδοση του Mass Effect Legendary Edition για pc με το όνομα "Rosebud" σε παρένθεση, το οποίο έχει αναφερθεί στο παρελθόν ως κωδικό όνομα για παιχνίδια EA Play στο Xbox Game Pass για PC.
Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν αν και ένας χρήστης στις απαντήσεις φαίνεται ανένδοτος ότι έρχεται τον Δεκέμβριο. Δεν υπάρχει καμία λέξη για το αν θα ήταν απλά μια αποκλειστική προσθήκη υπολογιστή στο EA Play η όχι.

Αυτό εξακολουθεί να μην είναι οριστική απόδειξη ότι το Mass Effect Legendary Edition είναι στο δρόμο για το Game Pass, αλλά ακόμα και αν δεν συμβεί φέτος ότι κάποια στιγμή πρέπει να υποθέσετε ότι τελικά θα φτάσει στην υπηρεσία


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.