Ο συνδημιουργός του Halo θα βοηθήσει την EA στο Battlefield.

Published on 7 December 2021 at 17:16

Οι επικρίσεις που είχε το Battlefield 2042 φαίνεται να βοήθησαν την EA και τις ομάδες εργασίας, με σκοπό να δημιουργήσει κάτι πιο σταθερό για το μέλλον. Αυτό αποδεικνύεται από τα τελευταία βήματα της εταιρείας, όπου ο συνδημιουργός του Halo θα βοηθήσει την EA να δημιουργήσει τις ιστορίες του Battlefield, σκεπτόμενος ένα σύμπαν που είναι όλα συνδεδεμένα.

Όπως περιγράφεται λεπτομερώς από το GameSpot, ο γενικός διευθυντής του Battlefield Byron Beede προσέλαβε τον συν δημιουργό του Halo Marcus Lehto. Θα έχει την αποστολή να διευθύνει ένα νέο στούντιο που θα επικεντρώνεται αποκλειστικά στο περιεχόμενο αφήγησης της σειράς, εστιάζοντας τους από την άποψη της δημιουργίας ενός σύμπαντος που συνδέεται με όλα τα παιχνίδια.
Μιλώντας ο Beede έχει περίγραψε λεπτομερώς τα εξής: "Η ομάδα Lehto με έδρα το Seattle θα είναι σε αποστολή να δημιουργήσει ευκαιρίες για να φτιάχνει ιστορίες τώρα και στο μέλλον. Αυτές οι εμπειρίες θα πάρουν μορφή σε εποχές μετά την τελευταία κυκλοφορία, Battlefield 2042.". Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η EA κινεί τα νήματα για να επιδιορθώσει την σαφώς κατεστραμμένη εικόνα του τίτλου.

Ωστόσο, αυτές οι κινήσεις δεν είναι το παν καθώς ενώ ο Lehto και η ομάδα του θα εργαστούν για το αφηγηματικό περιεχόμενο του τίτλου, το Ripple Effect η ομάδα πίσω από το Battlefield Portal, θα εργάζεται σε μεταπολεμικές εξελίξεις, όπως νέες ιδέες και έργα. Αυτές οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από τη στέγη της DICE, αλλά με πολύ υψηλότερες προσδοκίες


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.