Το The Matrix Awakens είναι διαθέσιμο για λήψη στο Xbox.

Published on 7 December 2021 at 15:23

Μπορεί να έχετε ακούσει κάποιες φήμες σχετικά με μια νέα "εμπειρία" matrix που έρχεται στο PlayStation τις τελευταίες ημέρες και τώρα γνωρίζουμε ότι σίγουρα θα φτάσει και στο Xbox Series X και S .

Έρχεται με μέγεθος αρχείου περίπου 30 GB, οπότε μοιάζει με μια αρκετά ισχυρή εμπειρία και περιγράφεται ως "μια δωρεάν επίδειξη καινοτομίας σε πραγματικό χρόνο και κινηματογραφικής τεχνολογίας". Εδώ είναι η πλήρης περιγραφή:

«Δημιουργήθηκε από μέλη της αρχικής κινηματογραφικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένης της Lana Wachowski,, μαζί με την Epic Games και τους συνεργάτες της. Το 'The Matrix Awakens: A Unreal Engine 5 Experience' είναι μια άγρια περιήγηση στο σύμπαν του "The Matrix" με τους Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss.

Θέλετε να δείτε τι είναι δυνατό όταν συνδυάζετε τη δύναμη της Unreal Engine 5 με το Xbox Series X/S; Μπείτε στον κόσμο ενός από τα πιο εμβληματικά franchise δράσης που έχουν γίνει ποτέ. Κατεβάστε το «The Matrix Awakens: A Unreal Engine 5 Experience» τώρα. "

Το μόνοπράγμα που γνωρίζουμε για αυτό μέχρι στιγμής είναι ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στα Game Awards 2021 το βράδυ της Πέμπτης, οπότε είναι προφανώς όταν η εμπειρία θα ξεκλειδωθεί στις Σειρές Χ και Σειρές S.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.