Η Playdead εργάζεται σε ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας

Published on 12 December 2021 at 12:36

Παρά το γεγονός ότι έχει πολύ λίγα παιχνίδια στο ενεργητικό της η Playdead Games είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και σεβαστά στούντιο στην ευρωπαϊκή ανεξάρτητη σκηνή βιντεοπαιχνιδιών. Η δανική εταιρεία έχει δώσει ζωή σε δύο γνωστά έργα όπως το Limbo και το Inside. Έχουν περάσει χρόνια χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα για το νέο του παιχνίδι, αλλά τώρα η Playdead επανεμφανίζεται με ένα πόστ ένα χρόνο μετά στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο οποίος ήταν ανενεργός από τον Νοέμβριο του 2020 .

Η Playdead δήλωσε στο λογαριασμό του στο Twitter πριν δώσει τη θέση του σε έναν σύνδεσμο με τη λίστα των διαθέσιμων θέσεων εργασίας του, καθώς και ορισμένες εικόνες συμπεριλαμβανομένου και ενός artwork που μπορεί να είναι από το γνωστό ως Game 3, το τρίτο βιντεοπαιχνίδι του στούντιο.

Σε αυτό μπορούμε να δούμε έναν χαρακτήρα με κράνος παρόμοιο με αυτό ενός αστροναύτη που κατεβαίνει σε ένα χιονισμένο μέρος προς μια σκοτεινή περιοχή και στην οποία βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο όχημα. Αν και δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, η εικόνα συμφωνεί με άλλες απόψεις πριν από μήνες στις οποίες η μινιμαλιστική και πολύτιμη αισθητική την ίδια στιγμή που επικρατεί η μελαγχολία στο βιντεοπαιχνίδι. Προς το παρόν δεν έχουμε λεπτομέρειες για το αναμενόμενο τρίτο παιχνίδι από την Playdead Games  οπότε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να περιμένουμε. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.