Ο Phil Spencer εξηγεί γιατί το Kinect ήταν ένα σημαντικό βήμα για το Xbox

Published on 8 December 2021 at 23:13

Ορισμένοι οπαδοί του Xbox μπορεί να βλέπουν τις ημέρες Kinect αρνητικά, αλλά το αφεντικό του Xbox Phil Spencer επεσήμανε ότι η συσκευή ήταν ένα σημαντικό σημείο στην εξέλιξη του Brand και η κληρονομιά του ζει μέχρι σήμερα.

Σε συνέντευξή του στο Περιοδικό Edge, ο Spencer παραδέχθηκε ότι ο εξαναγκασμός όλων να παίξουν με motion controls  δεν θα ήταν ποτέ ο τρόπος για να προχωρήσει αλλά εξακολουθεί να διδάσκει στην ομάδα Xbox πολλά για την πιθανή επιτυχία ορισμένων ειδών μαζί με τα ζητήματα προσβασιμότητας. Όσον αφορά το τελευταίο, κατέληξε να λαμβάνει "πολύ ειλικρινά emails" από γονείς παιδιών που προηγουμένως δεν μπορούσαν να παίξουν.

"Πριν από αυτό, δεν είναι ότι όλα ήταν παιχνίδια με βαθμολογία M, αλλά όταν αρχίσαμε να κάνουμε πράγματα όπως το Kinect Sports και άλλα πράγματα προγραμματιστών - Happy Action Theatre [Double Fine] και τα παιχνίδια χορού - πραγματικά άνοιξε τα μάτια μας στο εύρος του τι θα μπορούσε να είναι το Xbox."

"Βλέπω τη δουλειά προσβασιμότητας που έχουμε κάνει - είτε πρόκειται για το adaptive controller είτε για το λογισμικό που έχουμε κάνει - και νομίζω ότι μπορείτε να θυμηθείτε το Kinect. Όχι ειδικά την ίδια τη συσκευή αλλά μόνο για το τι μπορεί να σημαίνει η πλατφόρμα παιχνιδιών για περισσότερους ανθρώπους. Και αυτό είναι ένα ταξίδι που συνεχίζεται ακόμα. "

Όσοι είναι ακόμα οπαδοί της συσκευής δυστυχώς δεν είναι πλέον συμβατό με το Xbox Series X και το Xbox Series S , οπότε η βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας δυστυχώς θα εξαφανιστεί με τη γενιά του Xbox One. Ωστόσο, οι εταιρείες εξακολουθούν να βρίσκουν χρήσεις για αυτό το 2021, συμπεριλαμβανομένης μιας περίπτωσης όπου χρησιμοποιείται για τη διαχείριση μιας αποθήκης!

Σίγουρα κάποιοι έχουν καλές αναμνήσεις από το Kinect παρά τα μειονεκτήματά του αλλά δυστυχώς ο χρόνος του έχει περάσει. Ωστόσο, όπως λέει ο Spencer, αυτό έχει διδάξει σαφώς στην ομάδα xbox μερικά πολύτιμα μαθήματα για το μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.