Αύριο στα Game Awards θα δούμε 4 με 5 αποκαλύψεις της κλίμακας του Elden Ring

Published on 8 December 2021 at 19:03

Νωρίς το πρωί της 9ης και 10ης Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα Game Awards 2021 από το χέρι του γνωστού Geoff Keighley. Η εκδήλωση υπόσχεται να φέρει μεγάλες ανακοινώσεις για μερικούς από τους σημαντικότερους τίτλους που θα έρθουν σε εμάς τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας για αυτές τις ανακοινώσεις, ο Kneighley σχολίασε ότι αύριο στα Game Awards θα δούμε 4 με 5 αποκαλύψεις της κλίμακας Elden Ring. Η αποκάλυψη του gameplay του επόμενου τίτλου του From Software ήταν μία από τις ανακοινώσεις του Summer Games Fest με επικεφαλής επίσης τον ίδιο οπότε ο παρουσιαστής ήθελε να το χρησιμοποιήσει ως «κλίμακα» των αποκαλύψεων που μπορούμε να παρακολουθήσουμε φέτος.

Φυσικά, δεν μένουν όλα σε ανακοινώσεις αλλά θα απονέμουν κάθε είδους βραβεία στα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς σε διαφορετικές κατηγορίες, και το αστέρι των βραβείων, το βραβείο Game of the Year (GOTY) που θα απονεμηθεί από μια ομάδα κριτών στον πιο εξαιρετικό τίτλο ολόκληρου του έτους 2021.

Αυτό το γκαλά υπόσχεται να έχει μια ιδιαίτερη παρουσία της Microsoft. Τα στούντιο της εταιρείας είχαν μεγάλη παρουσία μεταξύ των φετινών υποψηφίων, με το Forza να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για να κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι, και άλλα όπως και το Psychonauts ή το Deathloop είναι στη λίστα για πιθανό παιχνίδι της χρονιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.