Ο Khaby Lame σε νέο διαφημιστικό προτείνει το Xbox Series S μαζί με τον Master Chief

Published on 8 December 2021 at 17:38

Το Halo Infinite αποκτά ένα νέο διαφημιστικό και, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, εξακολουθεί να εμφανίζεται ένας από τους μεγαλύτερους influencers του Tiktok Khaby Lame, στο επίκεντρο μιας νέας διαφημιστικής καμπάνιας αφιερωμένης ειδικά στο xbox Series S.

Μετά το Fortnite, ο διάσημος tiktoker επιστρέφει στη δράση για να δείξει τον απλούστερο τρόπο χρήσης μιας "πανοπλίας". Αυτό ακολουθεί επίσης την τυπική μορφή των βίντεο που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο, για να γίνει ο δεύτερος follower tiktoker. Μετά από ένα βίντεο που δείχνει μια τραγική προσπάθεια από κάποιον  να φορέσει πανοπλία και να γίνει Spartan ,ακολουθεί το κλασικό βλέμμα του Khaby Lame όπου στο τέλος δείχνει πόσο απλό είναι να χρησιμοποιήσετε το Halo Infinite στο Xbox Series S αντ 'αυτού.
Το "Xbox Series S is simply Next Gen" είναι το νέο σλόγκαν που επινοήθηκε για την περίσταση, το οποίο συνεχίζει τη φιλοσοφία του εν λόγω tiktoker ο οποίος έγινε διάσημος με βίντεο που προσφέρει πολύ απλούστερες λύσεις στην περίπλοκη "hack life" που συνήθως παρατηρείται στα κοινωνικά δίκτυα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.