Το Alan Wake 2 θα μπορούσε να παρουσιαστεί στα Game Awards 2021 σύμφωνα με μια φήμη

Published on 9 December 2021 at 07:29

Η ανάπτυξη του Alan Wake 2 είναι ένα ανοιχτό μυστικό στη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Μετά την κυκλοφορία του Awe DLC για το Control (που συνδέει τα δύο σύμπαντα) και την πρεμιέρα του remaster της πρώτης δόσης, η επιστροφή του μυθιστοριογράφου φαίνεται κάτι περισσότερο από πραγματική. Υπό αυτή την έννοια μάθαμε τώρα ότι ο Alan Wake 2 θα μπορούσε να παρουσιαστεί στα Games Award 2021 σύμφωνα με μια φήμη που έδωσε ο δημοσιογράφο Jeff Grubb στην εκπομπή Nathe the Hate στο YouTube. Χωρίς πολλά πολλά ο Grubb επεσήμανε ότι η συνέχεια του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού της Remedy Entertainment θα μπορούσε να είναι μέρος της παράστασης που διοργανώνει ο Geoff Keighley για να γιορτάσει τα βραβεία για τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια κάθε έτους.

Στην πραγματικότητα ο ίδιος ο Nate the Hate συμφώνησε επίσης στα λόγια του Grubb και επικύρωσε ότι η Epic Games and Remedy θα το ανακοίνωνε για να δημιουργήσει ενθουσιασμό γύρω από ένα franchise που πολλοί θεωρούσαν εξαφανισμένο πριν από λίγα χρόνια. Μια τέτοια ανακοίνωση αυτών των χαρακτηριστικών δεν μπορεί να αποκλειστεί καθόλου, επειδή ο ίδιος ο Keighley σχολίασε ότι κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2021 θα υπήρχαν τέσσερις ή πέντε ανακοινώσεις της κλίμακας του Elden Ring.
Αν και είναι περισσότερο από προφανές ότι δεν θα έχουμε βεβαιότητα για κάτι τέτοιο μέχρι να ξεκινήσει η τελετή απονομής των βραβείων, φαίνεται ότι τα Game Awards 2021 είναι γεμάτα εκπλήξεις που οι οπαδοί των βιντεοπαιχνιδιών θα ανυπομονούν να δουν, καθώς και μουσικές παραστάσεις από τους Sting ή Imagine Dragons, καθώς και την παρουσία γνωστών προσωπικοτήτων σε όλο τον κόσμο, όπως ο ηθοποιός Jim Carrey . Να θυμάστε ότι τα Game Awards 2021 θα πραγματοποιηθούν αύριο, τις πρώτες πρωινές ώρες από τις 9 έως τις 10 Δεκεμβρίου


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.