Το Assassin's Creed Valhalla θα λάβει σύντομα μια ενημέρωση που θα μειώσει το μέγεθος του παιχνιδιού

Published on 9 December 2021 at 17:58

Το Assassin's Creed Valhalla κυκλοφόρησε μόλις πριν από ένα χρόνο και μεγαλωνει μέσω patches, DLc και επεκτάσεων του περιεχομένου που έχουν αυξήσει το μέγεθος του παιχνιδιού στον σκληρό δίσκο της κονσόλας ή του υπολογιστή μας. Με αυτή την έννοια, μάθαμε τώρα ότι το Assassin's Creed Valhalla θα λάβει σύντομα μια ενημέρωση που θα μειώσει σημαντικά το μέγεθος του παιχνιδιού σε όλες τις πλατφόρμες. Φυσικά αυτό το patch θα μας αναγκάσει να επανεγκαταστήσουμε πλήρως ολόκληρο τον τίτλο της Ubisoft προκειμένου να είναι με το νέο μέγεθος.

Έτσι μετά το patch, ο τίτλος με πρωταγωνιστή τον Eivor θα φτάσει 71 GB στο Xbox Series X|S (πράγμα που σημαίνει εξοικονόμηση χώρου 44 GB σε σύγκριση με τα 115 που ήταν προηγουμένως) και 62 GB στο Xbox One (προηγουμένως κατείχε 92 GB στον σκληρό δίσκο της κονσόλας).

Αυτή η ενημέρωση θα έρθει κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα και η Ubisoft έχει δεσμευτεί να προσφέρει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό όταν πρόκειται να γίνει διαθέσιμη στους παίκτες. Εν τω μεταξύ, οι φήμες έχουν πρόσφατα επισημάνει ότι το Assassin's Creed Valhalla θα έχει σύντομα ένα νέο season pass που θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά από το πρώτο και αυτό θα μας δώσει πρόσβαση σε νέο περιεχόμενο κατά τους επόμενους μήνες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.