Το Insurgency Sandstorm αποκαλύπτει νέα δωρεάν ενημέρωση

Published on 10 December 2021 at 23:44

Το Insurgency είναι αναμφίβολα ένα που έχει επικρατήσει ι 100% στην επιλογή των παιχτών εάν θέλουν να παίξουν  μεγάλες αστικές μάχες και προσομοίωση είναι το κύριο πιάτο.

Το Insurgency Sandstorm είναι το τελευταίο επεισόδιο της New World Interactive το οποίο με τη σειρά του είναι ένα είδος remake / sequel του πρωτότυπου, το οποίο χρησιμοποιεί πολλά από τα στοιχεία αυτού και τα βελτιώνει με περισσότερο περιεχόμενο και καλύτερη οπτική εμφάνιση αλλά και μέχρι σήμερα συνεχίζει να λαμβάνει ενημερώσεις.

Από τις 8 Δεκεμβρίου είναι διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση του παιχνιδιού, γνωστή ως Operation Warlord η οποία προσθέτει νέο περιεχόμενο σε αυτόν τον διασκεδαστικό τίτλο.

Μέσα σε αυτό το περιεχόμενο θα βρούμε το Ambush, μια νέα λειτουργία στην οποία θα πρέπει να εξαγάγουμε και να προστατεύσουμε ένα VIP, εκτός από έναν νέο χάρτη γνωστό ως Gap, ο οποίος συνδυάζει ένα αστικό περιβάλλον με μερικούς πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, 2 νέα όπλα: το P90 και το εξαιρετικό Vector, και νέα δωρεάν και επί πληρωμή cosmetics. Για πολλούς, αυτό σίγουρα δεν θα είναι υπερβολικό, αλλά για κάποιους, η προσθήκη μιας νέας λειτουργίας, ενός χάρτη και πάνω από όλα, του Vector στην ίδια ενημέρωση, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.