Ένας γαλαξίας γεμάτος περιεχόμενο έρχεται στο Everspace 2

Published on 12 December 2021 at 11:01

Το Everspace 2 έχει κάνει ένα άλμα ετών φωτός όσον αφορά την πρόοδο από την πρεμιέρα του στο Early Access στο Steam στις αρχές του έτους και την άφιξή του στο Xbox Game Pass PC, μια υπηρεσία που οι προγραμματιστές της Rockfish ονόμασαν "ευλογία". Αλλά στο μέλλον τα πράγματα φαίνεται να γίνονται ακόμα καλύτερα με όλο το περιεχόμενο που έχει ήδη επιβεβαιωθεί για το 2022 και την άφιξη του V1.0 για τις αρχές του 2023.

Το περιεχόμενο που θα φτάσει είναι τόσο μεγάλο που είναι ακόμη και δύσκολο να το παραγγείλεις, αλλά θα προσπαθήσουμε. Κατ' αρχήν, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει νέες κύριες και δευτερεύουσες αποστολές, με διαλόγους και φωνές ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση. Θα ακολουθήσουν βελτιώσεις στον εξοπλισμό, βελτιώσεις στις κατασκευές και στη συλλογή πόρων, κάτι που ήδη πολλοί ζητούσαν. Η διεπαφή θα προσαρμοστεί επίσης σε πολλές γλώσσες,.
Το καλοκαίρι του 2022 θα έχουμε το Drake: Gang Wars, όπου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο νέο διαστημικό σύστημα του Drake όπου τρεις φατρίες αντιμετωπίζουν τον θάνατο και όπου έρχονται εκατοντάδες νέες δραστηριότητες, νέοι σύντροφοι και περισσότερες δευτερεύουσες αποστολές. Την άνοιξη της ίδιας χρονιάς θα έχουμε τη νέα υποκατηγορία Light Fighter Rogue.

Το φθινόπωρο θα φέρει τα Ancient Rifts που θα ενθαρρύνει τους παίκτες να βγουν σε διαφορετικά εδάφη δύσκολης εξερεύνησης για να αποκτήσουν θρυλικές ανταμοιβές κάθε διαμέτρου.

Όσο περιμένουμε την κυκλοφορία του Everspace 2 στο Xbox θα έχουμε πολλά να διασκεδάσουμε. Και να θυμάστε ότι το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass σε υπολογιστή, επομένως μπορείτε να το δοκιμάσετε τώρα και αμφιβάλλω πολύ ότι δεν θα σας είναι δύσκολο να περιμένετε για όλα όσα έρχονται αφού το δοκιμάσετε.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.