Ανακοινώθηκε το πρώτο τρέιλερ παιχνιδιού του A Plague Tale Requiem, που έρχεται στο Xbox Series X|S και στο Game Pass το 2022

Published on 10 December 2021 at 09:46

Η συνέχεια του A Plague Tale Innocence αποκαλύφθηκε κατά τη  διάρκεια της E3 2021. Στη συνέχεια, οι κύριοι χαρακτήρες Hugo και Amicia επιστρέφουν, όπως και το σμήνος των αρουραίων. Ως εκ τούτου, ως παίκτες θα ακολουθήσουμε ξανά την Amicia και τον αδερφό της Hugo σε μια νέα περιπέτεια καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν. Αν και, μετά τη σύντομη ανακοίνωση, μέσω των The Game Awards 2021 μπορέσαμε να απολαύσουμε το πρώτο gameplay trailer του A Plague Tale Requiem, το οποίο θα φτάσει σε Xbox Series X|S, PC και Game Pass το 2022.

Ο τίτλος της Asobo μας δείχνει τα αδέλφια Amicia και Hugo μεγαλύτερα από όσο είχαμε δει στο  prequel. Όλα δείχνουν ότι η δύναμη του Hugo έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και συνεχίζουν να ξεφεύγουν μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στο πρώτο κεφάλαιο. Το Plague Tale Requiem θα κυκλοφορήσει στην αγορά νωρίτερα από το αναμενόμενο, και θα είναι διαθέσιμο σε Xbox Game Pass PC, Console και xCloud.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.