Το Slitterhead είναι ο νέος τίτλος από τους δημιουργούς του Silent Hill

Published on 10 December 2021 at 12:05

Πριν από μερικά χρόνια, ο Keiichiro Toyama και άλλοι δημιουργοί του franchise Silent Hill αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Konami για να δημιουργήσουν το δικό τους στούντιο, το οποίο ονομάζεται Bokeh Game Studio. Υπό το στίγμα του ανεξάρτητου στούντιο, μέσα σε μια νύχτα επιβεβαιώθηκε ποιο θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι.

Παρά τις αμέτρητες φήμες για μια πιθανή νέα δόση του Silent Hill, το έργο της Bokeh απέχει πολύ από το να είναι μέρος του έπος της Konami, αν και είναι κάτι που γνωρίζαμε ήδη εκ των προτέρων. Συγκεκριμένα, ο πρώτος τίτλος της εταιρείας ονομάζεται Slitterhead.
Όπως φάνηκε στο τρέιλερ (το οποίο δεν επιτρέπει αναπαραγωγή εκτός youtube), το Bokeh Studio θα ποντάρει σε ένα νέο παιχνίδι τρόμου, αν και με συγκεκριμένα στοιχεία δράσης, δίνοντας μια ανατροπή σε ό,τι είχε κάνει σε προηγούμενους τίτλους ο Keiichiro Toyama και η εταιρεία.

Σε αυτό το πρώτο τρέιλερ του Slitterhead δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά πέρα ​​από τη σχεδίαση ορισμένων από τους εχθρούς που θα βρούμε στην περιπέτεια καθώς και αυτό που φαίνεται να είναι το στυλ του παιχνιδιού του τίτλου, με ένα κάπως casual στοιχείο . Ωστόσο, από εκεί και πέρα, το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί είναι η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου, όπως ο Akira Yamaoka, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τη μουσική μετά τη δουλειά του στο The Medium.

Το Slitterhead θα κυκλοφορήσει στην αγορά στο μέλλον σε πλατφόρμες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.