Το PUBG θα γίνει Free-to-Play τον Ιανουάριο

Published on 20 December 2021 at 20:07

Κατά τη διάρκεια του γκαλά των Game Awards μπορούσαμε να δούμε πολλές ανακοινώσεις και πολλές εκπλήξεις, κάποιες από τις οποίες είχαν ήδη διαρρεύσει και άλλες για τις οποίες κανείς δεν είχε ιδέα. Στις σχεδόν 4 ώρες που διήρκεσε η εκδήλωση, μπορούσαμε να δούμε πολλές εκπλήξεις, όπως η ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού Star Wars που αναπτύσσεται από την Quantic Dream, ή το Alan Wake 2, έχοντας τη δυνατότητα να δούμε πώς αντιμετώπισε το πέρασμα του χρόνου ο αγαπημένος μας συγγραφέας. Μεταξύ των ισχυρών ανακοινώσεων και των βραβείων, μπορέσαμε να γνωρίζουμε ότι το PUBG θα γίνει Free-to-Play κατά τον μήνα Ιανουάριο.

Μέσα από ένα τρέιλερ που μπορούμε να δούμε στο επίσημο κανάλι του PUBG στο YouTube, το στούντιο προγραμματιστών μας διδάσκει ότι ο τίτλος θα μεταφερθεί στη μορφή Free-to-Play τον Ιανουάριο, ακολουθώντας τη στρατηγική παιχνιδιών όπως το Fortnite ή το Call of Duty: Warzone, για να προσπαθήσει να φτάσει την επιτυχία αυτών των δύο τίτλων.
Μένει να δούμε πώς είναι αυτή η αλλαγή στον τίτλο της Krafton θα την δεχτούν αυτοί που αγόρασαν τον PUBG. Θα περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2022 για να μπορέσουμε να δούμε και να μιλήσουμε για το αν η αλλαγή ήταν επαρκής ή όχι, αλλά είναι αλήθεια ότι το PUBG χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.