Το Sniper Elite 5 έρχεται το 2022 και θα είναι στο Xbox Game Pass

Published on 11 December 2021 at 14:53

Ο Karl Fairburne θα επιστρέψει το 2022! Ο στρατός των ΗΠΑ θα αναπτύξει και πάλι τον τρομερό ελεύθερο σκοπευτή του στη μέση των κατεχόμενων εδαφών.  Το Sniper Elite 5 θα λάβει χώρα στη Γαλλία. Το στούντιο Rebellion είχε ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για ένα νέο έργο το 2019. Ένα βίντεο που προβλήθηκε αυτή την Πέμπτη στα Game Awards μας δίνει μια γεύση από το παιχνίδι.

Ο Karl Fairburne θα επιστρέψει το 2022! Ο στρατός των ΗΠΑ θα αναπτύξει και πάλι τον πιο τρομερό ελεύθερο σκοπευτή του στη μέση των κατεχόμενων εδαφών. Και στις χώρες μας όλα θα παιχτούν: Το Sniper Elite 5 θα λάβει χώρα πράγματι στη Γαλλία. Το στούντιο Rebellion είχε ανακοινώσει την έναρξη των εργασιών για ένα νέο έργο το 2019. Ένα βίντεο που προβλήθηκε αυτή την Πέμπτη στα Game Awards μας δίνει μια γεύση από το παιχνίδι.

 Το Sniper Elite 5 θα κυκλοφορήσει το 2022 σε Xbox Series X|S, Xbox One και θα ενσωματωθεί στο Xbox Game Pass από την Day One. Ο τίτλος θα είναι επίσης διαθέσιμος σε υπολογιστή μέσω του Epic Games Store.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.