Το Xbox Game Pass για PC είναι πλέον PC Game Pass.

Published on 11 December 2021 at 10:17

Η Microsoft μετονόμασε μία από τις συνδρομητικές υπηρεσίες παιχνιδιών της. Το Xbox Game Pass για υπολογιστή είναι πλέον απλώς PC Game Pass.

Η κίνηση θα μπορούσε να βοηθήσει να αποφευχθεί κάποια σύγχυση, καθώς το Xbox Game Pass είναι ένα ξεχωριστό σχέδιο με διαφορετική βιβλιοθήκη παιχνιδιών. Θα πρέπει επίσης να είναι πιο ξεκάθαρο ότι τα παιχνίδια που υπάρχουν στο Pc game pass δεν μπορούν απαραίτητα να παιχτούν σε κονσόλες.

Το Xbox Game Pass περιλαμβάνει περισσότερα από 100 παιχνίδια κονσόλας, με τίτλους Xbox Game Studios να ενώνονται την ημέρα κυκλοφορίας. Το PC Game Pass έχει τη δική του επιλογή παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων τίτλων πρώτου κατασκευαστή και πρόσβασης στο EA Play.

Εν τω μεταξύ, το Game Pass Ultimate προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Περιλαμβάνει παιχνίδια για υπολογιστή και κονσόλα, Xbox Live Gold (που χρειάζονται οι παίκτες κονσολών για τίτλους πολλών παικτών που δεν είναι δωρεάν για παιχνίδι) πρόσβαση στο EA Play και gaming cloud.

Ωστόσο, το λογότυπο PC Game Pass εξακολουθεί να περιλαμβάνει ένα εικονίδιο Xbox. Αυτό καθιστά σαφή τη σύνδεση με το Xbox και τη Microsoft, αλλά ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να την αποκαλούν "Xbox PC Game Pass".

Εν τω μεταξύ, η Microsoft αποκάλυψε ότι μερικά ακόμη παιχνίδια έρχονται στο PC Game Pass την ημέρα της κυκλοφορίας τους: το Sniper Elite 5, το Pigeon Simulator, το πανέμορφο σαμουράι side-scroller Trek to Yomi και ένα μη ανακοινωθέν παιχνίδι της Hugecalf Studios.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.