Ανακοινώθηκε νέο παιχνίδι Star Trek από το χέρι της Telltale Games.

Published on 13 December 2021 at 09:32

Star Trek! Το διάσημο και αγαπημένο τηλεοπτικό έπος έκανε πρεμιέρα το 1966. Σίγουρα όλοι θυμούνται τις περιπέτειες του  Captain Kirk και του πληρώματός του στο παγκοσμίου φήμης Enterprise. Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι μετράει συνολικά 27 videogames σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων. 

Η Telltale Games οι προγραμματιστές του Batman, Walking Dead και του Game of Thrones αυτή τη φορά θα ασχοληθούν με το σύμπαν του Star Trek . Οι τίτλοι της Telltale είναι γνωστοί για το εξαιρετικό σύστημα αφήγησης και λήψης αποφάσεων που καθιστούν δυνατή την επανάληψη των ιστοριών μερικές φορές. Φυσικά, με διαφορετικές ενέργειες και καταλήξεις ανάλογα με τις επιλογές σας. Εάν Θυμάστε η Telltale ανακοίνωσε επίσης στα Game Awards το νέο της παιχνίδι στη σειρά "The Expanse". Εξετάζοντας το ιστορικό των Παιχνιδιών Telltale, φαίνεται ότι το νέο Star Trek: Resurgence θα πάει με τον ίδιο τρόπο.

Το Star Trek: Resurgence έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 για τις ακόλουθες πλατφόρμες. Xbox One, Xbox Series X/S, Pc, PS4 και PS5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.