Ο Keanu Reeves δεν έπαιξε ποτέ το Cyberpunk 2077, σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν από την CD Projekt

Published on 14 December 2021 at 23:40

Ο Keanu Reeves, ο διάσημος ηθοποιός που υποδύεται τον Johnny Silverhand στο Cyberpunk 2077, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν είχε παίξει ποτέ τον τίτλο, σε αντίθεση με ό, τι είπε ο CEO της CD Projekt RED πριν από το ντεμπούτο του παιχνιδιού στα καταστήματα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Verge, όπου, μεταξύ άλλων ο Reeves είπε ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι ορισμένοι παίκτες χρησιμοποιούν mods για να κάνουν σεξ στο παιχνίδι με τον χαρακτήρα του και επίσης παραδέχθηκε ότι δεν είχε παίξει ποτέ Cyberpunk 2077. Δέν έχει τίποτα προσωπικό για το παιχνίδι απλά δεν είναι είναι παίκτης. Στην περίπτωση του Cyberpunk 2077, ο ηθοποιός εξηγεί ότι είδε κάποια demo αλλά ποτέ προσωπικά δεν έπαιξε τον τίτλο.

Οι ισχυρισμοί του ηθοποιού Johnny Silverhand έρχονται σε έντονη αντίθεση με εκείνους του CEO της CD Projekt RED Adam Kiciński, ο οποίος τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, οπότε εν μέσω της διαφημιστικής εκστρατείας πριν από την κυκλοφορία του cyberpunk 2077, είπε ότι όχι μόνο ο Reeves το είχε παίξει, αλλά το αγάπησε πραγματικά.

"Ναι, λυπάμαι. Αυτός (Κιάνου Ριβς) έπαιξε το παιχνίδι. Αλλά απ' όσο ξέρω, δεν το έχει τελειώσει ακόμα. Σίγουρα έπαιξε και το λατρεύει."

Μια αντίφαση που θα μπορούσαμε να προσθέσουμε στον μακρύ κατάλογο δηλώσεων και υποσχέσεων που δόθηκαν ελαφρά τη καρδία από την CD Projekt RED βοηθώντας στη δημιουργία μιας τεράστιας διαφημιστικής εκστρατείας για το Cyberpunk 2077, η οποία, όπως γνωρίζουμε, αποδείχθηκε δίκοπο μαχαίρι.

Συνεχίζοντας το θέμα, το Cyberpunk 2077 έφτασε το όριο των 17,3 εκατομμυρίων αντιτύπων που πωλήθηκαν, ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά μακριά από τα 30 εκατομμύρια μονάδες που πρότεινε η CD Projekt πριν από την κυκλοφορία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.