Η Bonnie Ross είναι περήφανη για το Halo Infinite

Published on 14 December 2021 at 21:03

Αναμφίβολα, το Halo Infinite είναι η πιο επιτυχημένη και αναμενόμενη κυκλοφορία της χρονιάς. Επιπλέον, το έργο της 343 Industries ήταν βάναυσο και μας άφησε με το καλύτερο Halo εδώ και πολύ καιρό, με τεχνικά επίπεδα και εντυπωσιακό gameplay. Ωστόσο ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει από την αλήθεια. Ένας δρόμος με εμπόδια που μας άφησε μια καθυστέρηση περισσότερο από ένα χρόνο για την κυκλοφορία του και ένα πρώτο gameplay που μας είχε αφήσει πολλές αμφιβολίες.

Τώρα, με το παιχνίδι να έχει ήδη κυκλοφορήσει και να λαμβάνει επαίνους, η Bonnie Ross μοιράστηκε σε μια συνέντευξη το όραμά της για όλη αυτή τη διαδικασία και πώς η ομάδα ανάπτυξης θα μπορούσε να είναι πολύ φιλόδοξη στην προέλευση.

Συγκεκριμένα η Ross λέει ότι στην αρχή της ανάπτυξης το στούντιο προσπάθησε να δοκιμάσει πολλά νέα πράγματα ταυτόχρονα γεγονός που οδήγησε το στούντιο να διαιρέσει τις προσπάθειες και τους πόρους. Όλα αυτά σήμαιναν ότι έπρεπε τελικά να κόψουν ορισμένα σημεία, όπως το μέγεθος του χάρτη που στην αρχική ιδέα επρόκειτο να είναι μεγαλύτερο, και ότι σε συνδυασμό με την κατάσταση της πανδημίας  οδήγησε στο "διάσημο" πρώτο gameplay και την καθυστέρηση του παιχνιδιού.

Αν μπορούσες να πας πίσω στο χρόνο, υπάρχουν κάποιες αποφάσεις... Ίσως δεν έπρεπε να είχα δοκιμάσει τόσα πολλά νέα πράγματα ταυτόχρονα. Όπως το να παίζετε δωρεάν και να κάνετε έναν πιο μεγάλο κόσμο με παραδοσιακή ιστορία, αλλά και αυτό σας επιτρέπει να έχετε πολύ περισσότερη υπηρεσία στο παιχνίδι σας. 

Με όλα αυτά, είναι σαφές ότι η 343 ήθελαν να προχωρήσουν περαιτέρω με αυτό το νέο Halo Infinite, καθώς στο τέλος κατέληξαν να καθυστερήσει. Μια απόφαση που σηματοδότησε την ανάπτυξη του τίτλου, αλλά τελικά ήταν επιτυχής. Την επιτυχία μοιράστηκε η Ross, η οποία δήλωσε ότι είναι «υπερήφανη» για την κατάσταση του έργου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.