Το Alan Wake 2 δεν αναπτύσσεται με Unreal Engine 5

Published on 15 December 2021 at 11:40

Στο γκαλά των Game Awards 2021 εκπληρώθηκε το όνειρο πολλών παικτών: η Remedy ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Alan Wake 2. Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του στούντιο παρουσιάστηκε με ένα εντυπωσιακό τρέιλερ που επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του το 2023. Επιπλέον, η μελέτη είπε ότι δεν θα έχουμε περισσότερα νέα για το παιχνίδι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπου θα μπορούσαμε να δούμε το πρώτο gameplay.

Ωστόσο, από την ανακοίνωσή της είχαμε μικρές πληροφορίες, που σχετίζονται άμεσα με την ανάπτυξή του. Ένα από αυτά ήταν η επιβεβαίωση της μηχανής που χρησιμοποιούν και προς έκπληξη όλων είναι η Northlight η μηχανή γραφικών του στούντιο.

Και λέμε έκπληξη επειδή το Alan Wake 2 χρηματοδοτείται από την Epic, οπότε θα μπορούσαμε να περιμένουμε να αναπτυχθεί με Unreal Engine 5, της νέας μηχανής γραφικών της εταιρείας. Ωστόσο, η Remedy αποφάσισε να στοιχηματίσει στην εσωτερική της μηχανή που ήδη χρησιμοποίησε στους τελευταίους τίτλους της, όπως το Quantum Break, το Control ή η το campaign του CrossFire X.

Το Alan Wake 2 αναπτύσσεται με την Northlight . Πιστεύουμε ότι, ειδικά για αυτού του είδους τις εμπειρίες, όπου η ατμόσφαιρα και το στυλ είναι πιο σημαντικά από ποτέ και είναι ότι γνωρίζουμε το Nothrlight τόσο καλά που μπορούμε να επικεντρωθούμε σε ορισμένα πράγματα και να προωθήσουμε τους άλλους.

Με αυτό, ο Alan Wake 2 θα είναι μακράν το πιο ελκυστικό και όμορφο παιχνίδι Remedy όλων των εποχών.

Το Alan Wake 2 έρχεται κάποια στιγμή το 2023 στο Xbox Series X|S, PS5 και Pc.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.