Μια ανακοίνωση για το Bully 2 θα μπορούσε να έρθει σύντομα (ΦΗΜΗ)

Published on 14 December 2021 at 00:02

Ενώ είναι ασφαλές να πούμε ότι οι περισσότεροι οπαδοί της Rockstar Games είναι έτοιμοι για την εταιρεία να ανακοινώσει to Grand Theft Auto 6 άλλοι δεν θα τους πείραζε να δουν πρώτα ένα άλλο από τα franchises της να παίρνει μια συνέχεια. Οι οπαδοί του GTA περιμένουν σχεδόν 10 χρόνια για μια ανακοίνωση Grand Theft Auto 6, ενώ όσοι θέλουν να δουν το Bully 2 περιμένουν 16 χρόνια και ακόμα μετράνε. Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να συμβεί τελικά μια ανακοίνωση στο εγγύς μέλλον.

Ο γνωστός Insider Tom Henderson, ο οποίος είναι κυρίως γνωστός για τη διαρροή ειδήσεων battlefield και Call of Duty, ισχυρίστηκε ότι το Bully 2 ήταν "αναμενόμενο" ως ανακοίνωση έκπληξη στα Game Awards 2021. Ο Henderson είπε ότι "μερικοί άνθρωποι" έχουν δει υλικό απο το Bully 2 και ότι αυτό υποδηλώνει ότι μια αποκάλυψη για το παιχνίδι θα μπορούσε να έρθει σύντομα. Σε ένα ακόλουθο tweet, ο Henderson συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν μερικά άτομα που έχουν δει ακόμη και μια playable έκδοση του παιχνιδιού.

Δεν υπάρχει κανένα σημάδι του Bully 2 από τότε που κυκλοφόρησε το αρχικό παιχνιδιού, με τις πιο πρόσφατες αναφορές να λένε ότι το Bully 2 είχε ακυρωθεί από την Rockstar Games  πριν από χρόνια. Με την Rockstar πιθανώς απασχολημένη με το Grand Theft Auto 6, για να μην αναφέρουμε τη συνεχή υποστήριξη για παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto Online και το Red Dead Online, μερικοί μπορεί να δυσκολευτούν να πιστέψουν ότι μια ανακοίνωση του Bully 2 περιμένει στα παρασκήνια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.