Το remake του Dead Space θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη ελευθερία από το αρχικό παιχνίδι

Published on 16 December 2021 at 23:35

Ζούμε στην εποχή των remakes, remasters και επανεκδόσεων, αν και μερικοί δημιουργούν περισσότερο ενδιαφέρον από άλλους. Είναι ακριβώς η περίπτωση του τίτλου που μας απασχολεί σήμερα, γιατί μόλις πριν από λίγους μήνες αποκαλύφθηκε ότι το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι τρόμου Dead Space επρόκειτο να επιστρέψει με τη μορφή ενός remake από την EA Motive (Star Wars Squadrons). Η καναδική εταιρεία έχει ήδη μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες του έργου της, αλλά τώρα μάθαμε ότι το remake του Dead Space θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη ελευθερία από το αρχικό παιχνίδι, όπως αναφέρθηκε από το GameRant μετά την ανακάλυψη μιας λίστας προσφορών εργασίας που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Το κίνητρο είχε ήδη σχολιάσει στο παρελθόν ότι ένα από τα καθήκοντά του με αυτό το remake ήταν να επεκτείνει αυτό που παρατηρήθηκε στο αρχικό Dead Space, αλλά πολλοί δεν ήξεραν τι ακριβώς σημαίνει καθώς ήταν ένα δήθεν πολύ πιστό remake. Τώρα μία από αυτές τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η Motivation είναι για τη θέση του αφηγηματικό διευθυντή, το οποίο περιέχει ένα παράρτημα που έχει ως εξής: «θα πρέπει να κατανοήσετε τις προκλήσεις της δημιουργίας αφηγημαικού περιεχομένου για μια ανοιχτή παγκόσμια εμπειρία». Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η Motive εργάζεται σε ένα άλλο βιντεοπαιχνίδι έξω από το Dead Space, αλλά αν όχι, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι, πράγματι, το remake του έργου της Visceral Games θα στοιχημάτιζε σε μια πιο ανοιχτή και ελεύθερη προσέγγιση για τον χρήστη.

Όπως και να έχει, αυτή τη στιγμή όλα είναι εικασίες και είναι αδύνατο να γνωρίζουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται αυτή η απαίτηση για τον αφηγηματικό διευθυντή που ψάχνει γη EA Motive. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το Remake of Dead Space βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο της ανάπτυξής του και ότι υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι να μπορέσουμε να το δούμε σε δράση.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.