Η χρήση περιεχομένου για ενήλικες αυξήθηκε κατά 6% στο Xbox

Published on 16 December 2021 at 00:50

Το ότι μια κονσόλα χρησιμεύει για πολύ περισσότερα από παιχνίδι είναι γεγονός σήμερα. Και ακόμα περισσότερο αν μιλάμε για το Xbox One ή το Xbox Series, τα οποία είναι κυριολεκτικά ικανά να εκτελούν UWP applications και βελτιστοποιημένα για τον πυρήνα της κονσόλας. Σε αυτό το σπίτι έχουμε ήδη προωθήσει πολλές εφαρμογές που χρησιμεύουν για να δείτε το email να κατεβάσετε torrents και ατελείωτες χρήσεις περισσότερο.

Φυσικά, το αστέρι αυτή τη στιγμή είναι ο Microsoft Edge, το πρόγραμμα περιήγησης της αμερικανικής εταιρείας που μεταφέρθηκε στην κονσόλα και είναι σχεδόν ένας κλώνος της έκδοσης του υπολογιστή όπου αυτό εγγυάται συμβατότητα με ιστότοπους που προηγουμένως δεν λειτουργούσε απευθείας με EdgeHTML.

Φυσικά, αν υπάρχει μια βιομηχανία που προσαρμόζεται σε ό, τι είναι, είναι το πορνό. Ήδη από το Xbox 360 η χρήση περιεχομένου για ενήλικες από το πρόγραμμα περιήγησης της κονσόλας. Με την πάροδο των ετών, αυτός ο τύπος ιστότοπου ήταν σε θέση να προσαρμοστεί σε καθένα από τα προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο στην αγορά και, φυσικά, το Xbox One και το Xbox Series δεν θα απείχαν.

Τα σημερινά νέα δίνονται από το Pornhub, το οποίο έχει κυκλοφορήσει την παραδοσιακή αναφορά Insights όπου περιγράφει λεπτομερώς τη χρήση της πλατφόρμας από συσκευές, περιοχές και πολλά άλλα δεδομένα. Τα δεδομένα που μας ενδιαφέρουν είναι ότι η χρήση αυτού του τύπου περιεχομένου έχει αυξηθεί κατά 6% σε σύγκριση με το 2020, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω συνημμένο γράφημα. Επιπλέον, ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι στις κονσόλες, το 37% της κυκλοφορίας λαμβάνεται από την αμερικανική πλατφόρμα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.