Το System Shock Remake θα κυκλοφορήσει το 2022

Published on 18 December 2021 at 11:57

Η Nightdive Studios ανακοινώνει ότι το System Shock Remake της θα φτάσει στο τέλος της μακράς ανάπτυξής της το 2022! Αναφέρει επίσης ότι βρήκε εκδότη την Prime Label, μια νέα οντότητα που δημιουργήθηκε από την Koch Media. Ο Stephen Kick μίλησε για τα νέα:

Το System Shock ήταν πάντα ένα έργο πάθους και στόχος μας ήταν να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο τέλειο... Είμαστε ικανοποιημένοι με τη συνεργασία με την Prime Label και το βλέπουμε αυτό ως ένα σημαντικό ορόσημο για τα Nightdive Studios... Αυτό θα καταστήσει δυνατό να προσφέρουμε το παιχνίδι στους πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, τόσο σε φυσικές όσο και σε άυλες εκδόσεις.

Το System Shock κυκλοφόρησε αρχικά το 1994 σε pc. Ήταν ένα σόλο FPS που μας πήγαινε το 2072 σε ένα διαστημικό σταθμό που ονομάζεται "citadel". Η κρίσιμη και δημόσια επιτυχία αυτού του παιχνιδιού με το πολύπλοκο σενάριό του γέννησε δύο συνέχειες που ενίσχυσαν τη φήμη του. Αυτό το remake, που αναπτύσσετε με Unreal Engine 4, θα επιτρέψει σε μια νέα γενιά παικτών να ανακαλύψουν το θρυλικό FPS . Να υπενθυμίσουμε ότι το System Shock 3 βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.