Το Gears 6 είναι ήδη σε εξέλιξη αλλά θα "αργήσει" να έρθει.

Published on 16 December 2021 at 10:06

Περισσότερα από δύο χρόνια πριν  η The Coaliton μας προσέφερε την πέμπτη δόση του έπους του Gears, με την συμπερίληψη του ανοιχτού κόσμου ως την κύρια καινοτομία του. Επιπλέον, μετά από μια κάπως παράτυπη τέταρτη δόση, το στούντιο ήταν σε θέση να μας προσφέρει ένα campaign που κατάφερε να προσεγγίσει σχεδόν όλους τους οπαδούς του franchise.

Αν και το στούντιο δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο σχετικά με την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου του franchise οι φήμες σχετικά με την πιθανότητα ότι το Gears 6 είναι ήδη σε εξέλιξη αρχίζουν να είναι πολλές. Χωρίς να προχωρήσουμε άλλο, πριν από λίγους μήνες φημολογείται ήδη το γεγονός ότι το στούντιο θα αναπτύξει το Gears 6 και μια νέα IP, και τώρα αυτή η φήμη επανέρχεται στο φως.
Αν και η The Coaliton διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα μετά το άλμα στην Unreal Engine 5, οι πληροφορίες του Jez Corden και του insider Rand to Thor 19 (μέσω του Xbox News Cast) διασφαλίζουν ότι το Gears 6 βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, καθώς και μια άλλη νέα IP.

Ωστόσο, φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό για να συνεχίσουμε τις περιπέτειες της Kait  καθώς σύμφωνα με τη διαρροή το παιχνίδι δεν θα φτάσει στην αγορά μέχρι το 2024 ή ακόμη και το 2025. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι δεν θα γνωρίζουμε τίποτα, τουλάχιστον επίσημα, σχετικά με τον τίτλο για μερικά χρόνια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο λόγος πίσω από αυτή την αναμονή είναι το άλμα του στούντιο σε Unreal Engine 5 με το οποίο θα προσπαθήσει να μας προσφέρει μια εμπειρία που δεν έχουμε ξαναδεί στο franchise, τουλάχιστον σε οπτικοακουστικό επίπεδο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.