Το Hogwarts Legacy ίσως διαθέτει λειτουργία multiplayer σύμφωνα με μια φήμη

Published on 20 December 2021 at 11:08

Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που η Avalanche Software προσέφερε πληροφορίες σχετικά με το πολυαναμενόμενο open-world RPG Hogwarts Legacy, που βρίσκεται στην εικονική σχολή μαγείας του σύμπαντος του Harry Potter και αυτό θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε τον δικό μας μάγο για να ζήσουμε μια περιπέτεια με στυλ. Τώρα, μετά από μια εποχή σιωπής, μάθαμε ότι το Hogwarts Legacy θα έχει μια λειτουργία για πολλούς παίκτες, ή τουλάχιστον έτσι λέει μια φήμη που αντηχεί από το Wccftech και ότι ως εκ τούτου, πρέπει να ληφθεί με προσοχή.
Οι πληροφορίες προέρχονται από τον χρήστη AccNGT, ο οποίος έχει ήδη διαρρεύσει την ύπαρξη του Star Wars Eclipse πριν ανακοινωθεί επίσημα στο τελευταίο γκαλά των  Game Awards. Σύμφωνα με αυτόν τον netizen, το Hogwarts Legacy θα φτάσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022 (σύμφωνα με μια άλλη φήμη που σας είπαμε ήδη πριν από μερικές εβδομάδες) και αυτό θα είχε λειτουργίες για πολλούς παίκτες. Ωστόσο, προς το παρόν δεν ήταν σε θέση να καθορίσει τι είδους λειτουργία θα είχε ο τίτλος από την avalancheς ή αν θα έφτανε κατά την κυκλοφορία. Ο AccNGT πιστεύει ότι θα εισαχθεί στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει ένα game as a service.

Μετά την τελευταία του καθυστέρηση, το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει το 2022, αλλά χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμα. Από τότε η Avalanche και η Warner Bros. Games έχουν παραμείνει σιωπηλές σχετικά με αυτό το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.