Η Tencent αποκτά το Turtle Rock Studios προγραμματιστές του Back 4 Blood

Published on 7 January 2022 at 00:52

Σήμερα μέσα από μια δήλωση μπορέσαμε να μάθουμε πώς η Tencent εξαγοράζει το Turtle Rock Studios, διάσημο για την ανάπτυξη τίτλων όπως  Left 4 Dead, Evolve και πιο πρόσφατα Back 4 Blood. Η Tencent έχει αποκτήσει έναν τεράστιο αριθμό στούντιο τα τελευταία χρόνια, έχοντας στην κατοχή της κάποια όπως η Riot (υπεύθυνη για το League of Legends και το Valorant) και έχοντας υψηλά μερίδια σε άλλες τεράστιες εταιρείες, όπως το 40% της Epic Games.

Ο Phil Robb και Chris Ashton συνιδρυτές των Turtle Rock Studios, θα συνεχίσουν να διευθύνουν το στούντιο ανεξάρτητα και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, αυτή η απόκτηση του στούντιο δεν θα επηρεάσει το Back 4 Blood σε κανέναν τομέα, καθώς αυτό δημοσιεύθηκε από την Warner Bros. Interactive. Ωστόσο, θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις για μελλοντικές συνέχειες, εάν υπάρχουν.
Το Back 4 Blood βγήκε προς πώληση τον περασμένο Οκτώβριο για xbox One, Xbox Series X/S, Ps4, Ps5 και Microsoft Windows και αποτελεί επίσης μέρος του καταλόγου Xbox Game Pass.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.