Ένας ηθοποιός από το Ghostbusters ισχυρίζεται ότι ένα νέο παιχνίδι στο franchise βρίσκεται σε εξέλιξη.

Published on 19 December 2021 at 08:08

Το franchise ghostbusters βρίσκεται σε μια μεγάλη στιγμή με την κυκλοφορία ενός remaster του παιχνιδιού από το  2009 αλλά και της νέας ταινίας, Ghostbusters: Afterlife. Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, καθώς ένας ηθοποιός από τους ghostbusters ισχυρίζεται ότι ένα νέο παιχνίδι στο franchise βρίσκεται σε εξέλιξη..

Ο εν λόγω ηθοποιός ήταν ο Ernie Hudson, ο οποίος παίζει τον Winston Zeddmore στις ταινίες, επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ σε ένα συνέδριο θαυμαστών  ότι εργάζεται για έναν νέο τίτλο ghostbusters. Όχι μόνο είναι αυτός, καθώς ο συνεργάτης του Dan Aykroyd (Ray Stantz στις ταινίες) συμμετέχει επίσης στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Από ό, τι γνωρίζουμε για το έργο, είναι ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε πρέπει ακόμα να περιμένουμε περισσότερο για να δούμε κάτι από τον τίτλο.
Ας ελπίσουμε ότι, όπως και η δόση που κυκλοφόρησε το 2009, θα μας κάνει να απολαύσουμε για άλλη μια φορά τη χαρισματική ομάδα που μας παρουσίασαν οι ταινίες και μπορούμε να τις συνοδεύσουμε σε μια άλλη περιπέτεια, γεμάτη φαντάσματα, δέσμες πρωτονίων και εκτόπλασμα. Προς το παρόν, ήρθε η ώρα να περιμένουμε να επιβεβαιωθεί επίσημα η εξέλιξη και να ελπίζουμε ότι θα είναι ένας τίτλος στο ύψος του franchise.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.