Ο George R. R. Martin επαινεί το έργο της FromSoftware

Published on 21 December 2021 at 23:22

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε την επιθυμία να απολαύσουμε το νέο και φιλόδοξο Elden Ring. Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες κάποια σπόιλερ της κύριας πλοκής του έχουν διαρρεύσει, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο για εμάς να συνεχίσουμε να περιμένουμε με ανυπόμονο τρόπο. Και τώρα έχουμε περισσότερους λόγους χάρη στα λόγια του George R. R. Martin, ο οποίος έχει εκφράσει στο προσωπικό του blog, τον ενθουσιασμό που ένιωσε όταν συμμετείχε στη δημιουργική διαδικασία αυτού του έργου.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου χρόνου κατά τον οποίο ήταν διαθέσιμο το τεχνικό του demo, μπορέσαμε να παρατηρήσουμε ορισμένα από τα στοιχεία στα οποία η παρουσία του συγγραφέα ήταν ζωτικής σημασίας για την καταγραφή όλων των σχεδίων που είχαν κατά νου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ο Martin μας λέει ότι το παιχνίδι έχει σχεδόν τελειώσει και ότι φαίνεται απίστευτα καλό.

Βλέποντας την καλή δουλειά που έχει κάνει σε αυτή την περίπτωση δεν θα αποκλειστεί ότι ορισμένοι προγραμματιστές θα ήθελαν να τον προσλάβουν στο μέλλον για να δημιουργήσει τους κόσμους των αντίστοιχων IPs τους. Εξάλλου, ο δημιουργός του «A Song of Ice and Fire» μας έχει προσφέρει πολύ επικές στιγμές τα τελευταία χρόνια και ως εκ τούτου, αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για πολλούς περισσότερους συγγραφείς να τολμήσουν να αφηγηθούν ιστορίες αυτού του στυλ.

Αυτή η προσφορά ήταν πολύ συναρπαστική για να την αρνηθώ. Ο Miyazaki και η ομάδα της FromSoftware έκαναν καινοτόμα πράγματα με υπέροχη τέχνη και αυτό που ήθελαν από μένα ήταν να χτίσουν έναν βαθύ, σκοτεινό, ηχηρό κόσμο που θα χρησίμευε ως βάση για το παιχνίδι που σχεδίαζαν να δημιουργήσουν και τυχαίνει να μου αρέσει να δημιουργώ κόσμους και να γράφω φανταστικές ιστορίες.

Έτσι συνεισέφερα και εγώ στο κομμάτι μου και τη δουλειά που έκανα και το έστειλα στους νέους μου φίλους στην Ιαπωνία. Πρέπει να πω ότι τα βιντεοπαιχνίδια είναι τόσο μεγάλα όσο οι ταινίες και χρειάζονται τον ίδιο χρόνο για να δημιουργηθούν. Η κυκλοφορία του Elden Ring είναι κοντά και φαίνεται εκπληκτική.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.