Η Blizzard μοιράζεται νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Diablo 4

Published on 23 December 2021 at 10:14

Το Diablo 4 ανακοινώθηκε πριν από 2 χρόνια, και όμως υπάρχουν λίγες πληροφορίες που γνωρίζουμε. Οι μεγαλύτερες ενημερώσεις που λαμβάνουμε προέρχονται από τριμηνιαία ημερολόγια ανάπτυξης που μοιράζεται η εταιρεία με όλους τους οπαδούς.

Σήμερα η Blizzard μοιράζεται νέες λεπτομέρειες για το Diablo 4 μέσω ενός νέου ημερολογίου ανάπτυξης. Αυτή τη φορά επικεντρώνονται στις αλλαγές στο σύστημα αντικειμένων του τίτλου και σε ένα νέο σύστημα ανάπτυξης για τους χαρακτήρες. Επιπλέον, η ομάδα θέλησε να τονίσει ότι καθώς πλησιάζουν στην κυκλοφορία του τίτλου (ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το 2023 το νωρίτερο) έχουν καταφέρει μια σειρά θεμελιωδών στόχων στην ανάπτυξή του. Με άλλα λόγια, ότι οι εργασίες για αυτόν τον τίτλο βρίσκονται στο σωστό δρόμο.
Σύμφωνα με το ημερολόγιο ανάπτυξης, στο νέο τίτλο του έπους τα αντικείμενα θα επιστρέψουν με το χαρακτηριστικό +Skill, που υπάρχει στο Diablo 2 και αυτό επιτρέπει την ενίσχυση των ικανοτήτων των χαρακτήρων μέσω της ομάδας τους. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε τις δεξιότητες των θρυλικών αντικειμένων σε διαφορετικά, μέσω ενός NPC που θα εισαχθεί ειδικά για αυτό.

Τέλος, η Blizzard ανακοίνωσε επίσης ότι θα εισαγάγει οπτικές αλλαγές με στόχο την περαιτέρω διαφοροποίηση της εμφάνισης και του τρόπου παιχνιδιού ειδικά για κάθε κατηγορία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.