Η ανάπτυξη του Star Wars Eclipse έχει κάποια προβλήματα.

Published on 26 December 2021 at 18:38

Κατά τη διάρκεια του γκαλά των Game Awards η Quantic Dream μας εξέπληξε όλους με το Star Wars Eclipse. Μια νέα IP βασισμένη σε αυτό το γνωστό σύμπαν που θα χρησιμεύσει ως σημείο εκκίνησης για το στούντιο να αναπτύξει βιντεοπαιχνίδια πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουν συνηθίσει.

Αν και δεν θα μπορέσουμε να θέσουμε τους εαυτούς μας στον έλεγχο αυτής της νέας γαλαξιακής περιπέτειας για μερικά χρόνια, θα μπορούσαμε να ειπωθεί ότι τα απρόβλεπτα γεγονότα δεν σταματούν να βασανίζουν τον David Cage. Από τα γραφεία στη Γαλλία φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στη δημιουργική τους διαδικασία, επειδή θεωρούσαν ότι η μηχανή γραφικών τους θα λειτουργούσε με περιορισμένο αριθμό NPC στα επίπεδά τους στα οποία η εξερεύνηση και η έρευνα δεν θα είχαν την παρουσία τους.

Ο Tom Henderson είναι υπεύθυνος για την παροχή αυτής της πληροφορίας στο YouTube. Εκτός από την αποκάλυψη αυτής της απογοητευτικής είδησης επιβεβαιώθηκε ότι η ανάπτυξή του ξεκίνησε πριν από 18 μήνες και ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρησιμοποιήθηκαν τα στοιχεία και η μηχανή γραφικών του υπάρχοντα τίτλου Project Karma, το οποίο αυτό απορρίφθηκε από τη Sony για να υποστηρίξει την κυκλοφορία του Detroit Become Human.

Έχοντας επιβεβαιώσει ότι το playable demo του δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή το πράγμα δεν τελειώνει εδώ. Δεδομένου ότι στο τέλος αυτής της εργασίας επικεντρώθηκαν σε μια IP που θα μπορούσε να ωφελήσει την Lucasfilm χάρη σε στοιχεία RPG και multiplayer που χαρακτηρίζουν το franchise για χρόνια.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.