Η ιστοσελίδα της Rockstar Games ενημερώθηκε και ίσως έχουμε πιθανή ανακοίνωση του Bully 2.

Published on 26 December 2021 at 20:01

Αν και δεν είναι γεγονός, φαίνεται ότι η ιστοσελίδα της Rockstar Games έχει ενημερωθεί με μια πιθανή ανακοίνωση του Bully 2. Αυτό το μήνα, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του κλασικού Rockstar του 2006 όχι βρίσκεται σε εξέλιξη  αλλά επρόκειτο να αποκαλυφθεί σύντομα. Από τότε, έχουν προκύψει αντικρουόμενες φήμες ότι η Rockstar Games επέστρεψε για να εργαστεί στο Bully αλλά για ένα remaster του πρώτου παιχνιδιού και όχι για μια συνέχεια του.

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι. Και, φυσικά, είναι πιθανό όλοι να κάνουν λάθος. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι υπάρχουν τώρα περισσότερες αποδείξεις ότι κάτι συμβαίνει με τη σειρά, και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι η ανακοίνωση του Bully 2.
Στη σελίδα Reddit αφιερωμένη στο Bully 2, οι φίλοι του τίτλου έχουν επισημάνει ότι η ιστοσελίδα της Rockstar Games έχει ενημερωθεί με ένα νέο λογότυπο το ίδιο που χρησιμοποίησε η εταιρεία στην E3 2005 λίγο πριν από την ανακοίνωση του αρχικού παιχνιδιού. Εκ πρώτης όψεως αυτό φαίνεται σαν μια υποψία μιας πιθανής ανακοίνωσης του Bully 2 ή τουλάχιστον ότι κάτι σχετικό με τον Bully  αλλά προς το παρόν αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, η Rockstar Games δεν έχει αναφερθεί σε αυτή την εικασία. Όχι μόνο δεν έχει σχολιάσει σχετικά με το Bully ή το Bully 2 μέχρι στιγμής αλλά γενικά, δεν σχολιάζει φήμες, αναφορές, διαρροές ή οτιδήποτε άλλο ανεπίσημο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.