Ο Hideo Kojima επιβεβαιώνει ότι δουλεύει σε δύο παιχνίδια.

Published on 28 December 2021 at 20:43

Πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το Hideo Kojima, το Silent Hill και ένα υποτιθέμενο βιντεοπαιχνίδι που θα αναπτύξει αποκλειστικά για το Xbox. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για τίποτα από αυτά, αλλά τώρα ο Hideo Kojima επιβεβαιώνει ότι εργάζεται σε δύο παιχνίδια, όπως φημολογείται τους τελευταίους μήνες. Αυτό ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Ιάπωνα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην σελίδα Famitsu, η οποία έχει ανέβει και από τον χρήστη του Twitter Okami Games που επισημάνει το πιο σχετικό μέρος της συζήτησης και αυτό προκαλεί ακριβώς αυτό το άρθρο.
Αινιγματικά ο Kojima έχει κάνει γνωστό ότι ένα από τα βιντεοπαιχνίδια στα οποία εργάζεται είναι ένας "μεγάλος τίτλος", ενώ το δεύτερο είναι ένας "νέος και προκλητικός". Αν και ο πατέρας του franchise Metal Gear δεν έχει προσφέρει τίποτα εκτός από αυτές τις λίγες λεπτομέρειες, οι οπαδοί της ιαπωνικής ιδιοφυΐας έχουν μια πολύ σαφή ιδέα για το τι υπάρχει στο χέρι. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτός ο μεγάλος τίτλος στον οποίο αναφέρεται θα ήταν το Silent Hills και ότι θα ήταν αποκλειστικό για το PlayStation. Από την άλλη έχουμε το φημολογούμενο παιχνίδι που βασίζεται στο cloud και αυτό θα ήταν αποκλειστικό για το Xbox.

Ωστόσο, προς το παρόν όλα είναι εικασίες και δεν γνωρίζουμε τίποτα σίγουρο για το έργο που κάνει η Kojima Productions το οποίο προέρχεται από μια μεγάλη επιτυχία όπως το Death Stranding. Παρ 'όλα αυτά δεν φαίνεται ότι κανένα από τα επόμενα δύο έργα του Hideo Kojima να σχετίζεται με το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Norman Reedus και Mads Mikkelsen. Όπως και να έχει, τώρα υπάρχει μόνο η επιλογή να περιμένουμε την εταιρεία που διοικείται από τον Kojima να μας βγάλει από τις αμφιβολίες τους επόμενους μήνες και να ανακοινώσει επίσημα σε τι εργάζεται τελευταία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.