Νέα bosses βρέθηκαν στο Elden Ring.

Published on 30 December 2021 at 20:06

Στις αρχές Νοεμβρίου μπορέσαμε να δοκιμάσουμε το νέο τίτλο από την FromSoftware το γνωστό σε όλους μας Elden Ring. Εκεί μοιραστήκαμε τις πρώτες εντυπώσεις, όπου σχολιάσαμε ποια χαρακτηριστικά κληρονόμησε από τα προηγούμενα παιχνίδια του ιαπωνικού στούντιο, κυρίως Dark Souls.

Αυτή η κλειστή beta είχε τους περιορισμούς της, συγκεκριμένα έναν αόρατο τοίχο ο οποίος δεν επέτρεπε να φύγετε από μια συγκεκριμένη περίμετρο. που ήταν γεμάτη μυστικά και αφεντικά που περίμεναν να ηττηθούν. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί χρήστες που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον τοίχο, είτε με πρόσβαση σε δεδομένα τοποθεσίας είτε μέσω μικρών κενών. Λογικά δεν υπήρχε το πλήρες παιχνίδι και ακόμη και ορισμένες περιοχές χωρίζονταν στη μέση ή έλειπαν χαρακτήρες που είδαμε σε προηγούμενα τρέιλερ. Ωστόσο, κατάφεραν να βρουν και κάποιους νέους εχθρούς και πολύ ισχυρούς.

Αν και έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από την κλειστή beta εξακολουθούν να βγαίνουν νέα βίντεο με "μυστικά" του παιχνιδιού. Με την ευκαιρία αυτή το κανάλι YouTube Boss Fight Database, μας έδειξε πώς ήταν ο αγώνας του με μια γιγαντιαία αρκούδα στα "μυστικά" εδάφη αλλα δεν ξέρουμε εάν είναι κάποιο mini boos ή κανονικό boss.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.